Selecteer een pagina

Meer informatie:
Lianne van Doesburg
T: 06 31958271
E: info@nieuwblauw.nl

Stagiair (HBO/WO-niveau)

Ontwerp stedenbouw/landschap

Ben jij een ambitieuze 3e of 4e jaars student op een ontwerpopleiding? Heb je affiniteit met stedenbouw, landschapsarchitectuur, inrichting openbare ruimte en architectuur? Ben je creatief, leergierig, steek je graag de handen uit de mouwen en loop je niet weg voor een beetje verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

NieuwBlauw heeft voor een periode van 3 – 6 maanden plaats voor een Stagiair (HBO/WO-niveau), Ontwerp stedenbouw/landschap

Wat hebben we te doen?
We bieden je een afwisselende stage aan waarbij je meeloopt met een ervaren stedenbouwkundig ontwerper of landschapsontwerper. Je bent deel van het team en gaat mee naar de opdrachtgever, inventariseert, ontwerpt mee, werkt de plannen uit en zet presentaties op. Dit uitwerken kan zowel handmatig als digitaal zijn.

Wat verwachten we van jou?
• Proactieve houding, we verwachten dat je gemotiveerd bent en je actief opstelt.
• Zelfstandigheid, we verwachten van je dat je zelfstandig kan werken, meedenkt en het aangeeft als je hulp kan gebruiken.
• Handig met programma’s, we verwachten dat je goed uit de voeten kan met Photoshop, Indesign, Autocad, PowerPoint en Sketch-up.

De voertaal van ons bureau is Nederlands. We zijn gevestigd in Zaltbommel en zijn zo ingericht dat hybride werken (deels thuis en deels op het bureau) tot de mogelijkheden behoort.

Denk je dat wij op zoek zijn naar jou? En ben jij op zoek naar ons?
Stuur dan een brief met je motivatie, je CV en een portfolio waaruit blijkt wat jij kan naar info@nieuwblauw.nl t.a.v. Lianne van Doesburg.