Selecteer een pagina

Meer informatie:
Lianne van Doesburg
T: 06 31958271
E: info@nieuwblauw.nl

NieuwBlauw zoekt een 

(HBO/WO-niveau)

Ontwerper stedenbouw/landschap

Jij
Je bent een talentvolle ontwerper met 4-7 jaar ervaring op het vlak van stedenbouw en landschapsarchitectuur (affiniteit met inrichting openbare ruimte). Je staat stevig in het vak en vindt het leuk om je schouders onder een project te zetten. Je werkt graag in een team maar kan ook zelfstandig werken.

Je kan ontwerpen, verbinden en verbeelden. Je hebt voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig plannen te verkavelen. Je kan plannen van een globaal handmatig concept doorontwerpen tot een digitaal inrichtingsplan. Je begrijpt de procesmatige kant van stedenbouwkundige opgaven en weet hoe je je rol hierin moet pakken. Je bent creatief en kan ideeën goed en pakkend omzetten naar beeld. Je kan goed uit de voeten met tekenprogramma’s zoals Photoshop, Indesign, Illustrator, Autocad, PowerPoint, Sketch-up en Lumion. Daarnaast kan je heldere teksten schrijven in het Nederlands.

Wij
NieuwBlauw is een klein en flexibel ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw en landschap. Wij werken op alle schaalniveaus met een kritische, betrokken en open houding en zijn werkzaam in zowel stedelijke als in dorpse omgevingen. Wij zijn gevestigd in Zaltbommel.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een brief met je motivatie, je CV en een portfolio waaruit blijkt wat jij kan en zoekt vóór 25 oktober 2020 naar info@nieuwblauw.nl t.a.v. Lianne van Doesburg met als onderwerp ‘Vacature ontwerper stedenbouw/landschap’.

Als je vragen hebt kan je Lianne bereiken op telefoonnummer 0631958272 of haar een mail sturen via info@nieuwblauw.nl (met als onderwerp ‘Vacature ontwerper stedenbouw/landschap’).

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

NieuwBlauw

Contactgegevens

 

Correspondentie adres:
Piuslaan 157, 5643 PB Eindhoven

Bezoekadres:
Boschstraat 90, 5301 AG Zaltbommel

 

T: 06 19891146
E: info@nieuwblauw.nl