Selecteer een pagina

Meer informatie:
Lianne van Doesburg
T: 06 31958271
E: info@nieuwblauw.nl

Ben je creatief, leergierig, initiatiefrijk en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! NieuwBlauw heeft voor maximaal 32 uur per week plaats voor een

(HBO/WO-niveau)

Ontwerper stedenbouw/landschap


NieuwBlauw
Wij zijn NieuwBlauw, een klein ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw en landschap. Wij werken op alle schaalniveaus. Wij hebben een kritische, betrokken en open houding. We zijn actief in zowel stedelijke als in dorpse omgevingen, in zowel stenige als in groene ruimten. Participatietrajecten maken deel uit van onze werkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, woningbouwcorporaties en ontwikkelaars. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website www.nieuwblauw.nl.

Wat we aanbieden
We bieden je een afwisselende baan aan waarbij je samen met collega’s werkt aan stedenbouwkundige en/of landschappelijke opgaven. Je bent deel van het team en gaat mee naar de opdrachtgever, inventariseert, ontwerpt, werkt de plannen uit en zet presentaties op. Dit uitwerken en verbeelden kan zowel handmatig als digitaal zijn. Bij NieuwBlauw heb je de vrijheid om initiatief te tonen en om je verder te ontwikkelen in het vakgebied.

We verwachten van jou dat:
• je creatief en sterk bent in het verbeelden van plannen en processen;

• je met creatieve oplossingen komt en dat je ideeën goed en pakkend om kan zetten naar beeld;
• je een proactieve houding hebt, dat je gemotiveerd bent en je actief opstelt;
• je zelfstandig kan werken, meedenkt en het aangeeft als je hulp kan gebruiken;
• je handig met programma’s bent en uit de voeten kan met Photoshop, Indesign, Illustrator, Autocad, PowerPoint, Sketch-up en Lumion;
• je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.

De voertaal van ons bureau is Nederlands. We zijn gevestigd in Zaltbommel en zijn zo ingericht dat hybride werken (deels thuis en deels op het bureau) tot de mogelijkheden behoort.

Denk je dat wij op zoek zijn naar jou? En ben jij ook op zoek naar ons? Stuur dan een brief met je motivatie, je CV en een portfolio, waaruit blijkt wat jij kan, naar info@nieuwblauw.nl t.a.v. Lianne van Doesburg met als onderwerp ‘Vacature ontwerper stedenbouw/landschap’.

Als je vragen hebt kan je Lianne bereiken op telefoonnummer 0631958272 of haar een mail sturen via info@nieuwblauw.nl (met als onderwerp ‘Vacature ontwerper stedenbouw/landschap’).