Selecteer een pagina

Meer informatie:
Lianne van Doesburg
T: 06 31958271
E: info@nieuwblauw.nl

Ben jij recent afgestudeerd aan een ontwerpopleiding of zit je in de eindfase hiervan? Of studeer je aan de Academie van Bouwkunst? Heb je affiniteit met stedenbouw, landschapsarchitectuur en inrichting openbare ruimte? Ben je creatief, leergierig, steek je graag de handen uit de mouwen en loop je niet weg voor een beetje verantwoordelijkheid?

Dan zijn wij op zoek naar jou!  NieuwBlauw heeft voor maximaal 32 uur per week plaats voor een

Junior (HBO/WO-niveau)
Ontwerper stedenbouw/landschap

Wie zijn wij?
Wij zijn NieuwBlauw, een klein ontwerpbureau op het gebied van stedenbouw en landschap. Wij werken op alle schaalniveaus. Wij hebben een kritische, betrokken en open houding. We zijn werkzaam in zowel stedelijke als in dorpse omgevingen, in zowel stenige als in groene ruimten. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, woningbouwcorporaties en ontwikkelaars/bouwers. Voor meer informatie over ons zie www.nieuwblauw.nl.

Wat hebben we te doen?
We bieden je een afwisselende baan aan waarbij je samenwerkt met een ervaren stedenbouwkundig ontwerper of landschapsontwerper. Je bent deel van het team en gaat mee naar de opdrachtgever, inventariseert, ontwerpt, werkt de plannen uit en zet presentaties op. Dit uitwerken en verbeelden kan zowel handmatig als digitaal zijn.

Wat verwachten we van jou?

  • Creatief en sterk in het verbeelden van plannen, we verwachten dat je met creatieve oplossingen komt en dat je ideeën goed en pakkend om kan zetten naar beeld.
  • Proactieve houding, we verwachten dat je gemotiveerd bent en je actief opstelt.
  • Zelfstandigheid, we verwachten van je dat je zelfstandig kan werken, meedenkt en het aangeeft als je hulp kan gebruiken.
  • Handig met programma’s, we verwachten dat je goed uit de voeten kan met Photoshop, Indesign, Illustrator, Autocad, PowerPoint, Sketch-up en Lumion.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, de voertaal van ons bureau is Nederlands.

Denk je dat wij op zoek zijn naar jou? En ben jij ook op zoek naar ons? Stuur dan een brief met je motivatie, je CV en een portfolio waaruit blijkt wat jij kan vóór 6 september 2019 naar info@nieuwblauw.nl t.a.v. Lianne van Doesburg.

Als je vragen hebt kan je Lianne bereiken op telefoonnummer 06 31958272 of haar een mail sturen via info@nieuwblauw.nl.